ALAM SEKITAR & MACHINE

January 2, 2009 at 5:31 pm | Posted in Machine, Natural | 13 Comments

dsc_0040 dsc_00451 dsc_0044 dsc_0059 dsc_0082 dsc_0061 dsc_0066 dsc_00801 dsc_0069 dsc_0127 dsc_0055 dsc_0046

Salam…slmt tahun baru semua…hahahaha, untuk entry kali ni aku juz nak kongsi beberapa keping gmbr yg aku smpat shoot masa balik kampung baru ni…plan untuk shoot tergendala kerana cuaca yg agak tidak menentu. skrg kan musim tengkujuh…¬†kalau korg tgk gmbr kt ats2, mula2 langit biru je…tp dlm sekelip mata cuaca jd mendung and then hujan pun turun…skit je dpt snap…lps2 lari cari tmpt b’teduh untuk menyelamatkan diri n kamera ni…hahhahahaha…plan nk shoot untuk hari seterusnye pn tidak berjaya krna hujan…so ni jelah buah tangan aku dari kampung…gambar ombak musim tengkujuh2 aku tujukan kpd sape2 yg xpnh tgk ombak. khas dari laut cina selatan…mwahahahahaha…sekian…

ADA APA DENGAN HONDA C70

August 8, 2008 at 3:43 pm | Posted in Machine | 5 Comments

salam…tgh2 buat keje td aku teringat kt suatu benda yg banyak b’jasa kpd aku. ni lah dia HONDA C70. aku stat gne moto ni sjk form6 spai abis degree….ps2 biler dh kje ni aku tukar pkai moto¬† lain sbb moto ni pakcik aku nk gune…hahahha.byk jase moto ni kt aku…..

p/s : kedua2 side mirror telah dicurik sewaktu kpsm 07/08….kurg ajar tul saper yg curik2

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.