MAJLIS SAMBUT MENANTU ARIF & FARIHA

June 22, 2010 at 10:48 am | Posted in Wedding | 11 Comments

Bismillahirramanirrahim…memulakan entry musim cuti sekolah yang padat dengan aktiviti orang kahwin adalah Majlis Sambut Menantu Arif & Fariha yang berlangsung di Kampung Kubang Ikan, Kuala Terengganu. Arif ni merupakan sahabat aku masa zaman sekolah dulu. Zaman lompat pagar sekolah untuk ke cc, ke pantai, beli burger dan lain². Biasa la..zaman nakal² kan..hehe. Korang layan dulu gambar² dorang k…

Untuk sesi outdoor pulak kitorang adakan dkt Lagun Kuala Ibai. Tapi terpaksa menapak jauh skitlah sbb kat tmpat Masjid Terapung tu ramai orang…maklum lah..cuti sekolah..nasib baik la pengantin ni best..haha

Buat pasangan pengantin ni, moga berbahgia sepanjang hayat…rakan² sekolah dulu dah ramai yang kahwin…lepas sorang² join club married ni…kekekke….dah dapat baby nnti jangan lupe bagitau k 😉

notakaki : banyak betul kejutan WORLD CUP kali ni…haha

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com


Advertisements

11 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ai sejak tangan da elok, bz memanjang nampak =p
    Atas kawin, bwh World Cup >_< ahahaha~

    • pa’an, adela rezki skit² 🙂 kn musim wc..kne la note..
      kekekkekke

  2. nasib bek pengantin pkai oren…kalo wrna putih,
    outdoor kat pantai tu flat je..hehe

    btw, gud pic cot, cuma kena jaga cket tang muka pengantin, jgn trlalu under sangat..;)

    • kalu pkaian putih..
      aku shoot kt pokok2 je..
      kekeke..
      ok kerul..
      noted..
      akn diperbaiki..
      thanks kerul….

  3. uit.mn gambo seri mg.nk tgk.

    • ikut turn lah..
      aku up yg ni dulu..
      next week baru gmbr tu 🙂

      • baiklah.im waiting.

  4. aku suke gambo kasut dalam lampu tu..terbaik.!!

    • tq aro…
      mg kn dh ade kmera..
      bile mau kuar ni..
      kekkekeke

  5. huhu…on second thought, halo tu jd mcm aura plak kt pengantin tu. suka plak 😀

    aku suka permainan lines dlm 1st pic tu…..ngeeeeee

    • hahaha..
      aku pun xsure nope jd cm2..
      myb sbb lense gk kot..
      lines tu kbtln ade..
      so aku frame jela..
      tq carit…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: