MAJLIS PERTUNANGAN MARENA & ZUL

June 23, 2009 at 11:45 am | Posted in Engagement | 20 Comments

Bismillahirramanirrahim…entry kali ni aku nak update tentang majlis pertunangan Marena & Zul yang berlangsung di Presint 11, Putrajaya.  OP untuk malis ni adalah sahabat aku iaitu acaii. Aku pegi menyibuk je..hahhaha…Marena ni sempoi orangnye walaupun pada mulanya agak malu²…tapi bile  ramai kawan-kawan dia datang, terus jadi ok…korang layan la gambar² ni dulu ek…adios…

nota kaki : mate ikan mmg besttttt….kekekekeke

MAJLIS PERSANDINGAN & OUTDOOR DR. NIFERITI & DR. HAKIMI

June 15, 2009 at 12:14 pm | Posted in Wedding | 24 Comments

Setelah seminggu bercuti merehatkan diri dari kerja² opis, maka hari ini aku kembali ke kantor….keje pun dah menimbun  kt cni..tapi aku smpt lagi untuk update blog ni..mwahahahha…juz nk share sedikit gambar dari aku yang masih lagi baru dlm bidang ni…Majlis Persandingan Dr. Titi & Dr. Kimi serta gambar outdoor skali…sepertimana entry sblm ni, OP untuk mjlis ni adlh sahabat aku iaitu nanba. kredit untuk beliau krn sudi ajk aku folow..heheh..korang layan la gmbr2 ni dulu ek…adiosss!!!

nota kaki : minggu ni ke melaka lagi..haha

MAJLIS AKAD NIKAH DR. NIFERITI & DR. HAKIMI

June 10, 2009 at 10:05 pm | Posted in Wedding | 20 Comments

Salam Harmoni…pada hujung minggu yang lepas, aku berkesempatan untuk ikut salah seorang sahabat aku iaitu nanba untuk shoot majlis perkahwinan. Ni kali kedua aku ikut kawan aku shoot full wedding, stat dari akad nikah, sanding dan seterusnye outdoor…walaupn aku bkn OP tp kepenatan tu jangan kate lah…mmg penat…patut la sape2 yang nak jadi OP ni kne ade stamina yang tinggi…hahaha…Berbalik kepada majlis ni, Dr Niferiti@titi adalah seorang doktor di hospital Putrajaya manakala Dr Hakimi@kimi bertugas di hospital Kota Bharu, Kelantan…kat bawah ni ade skit gambar…harap korang enjoy…

nota kaki : thanks kwn2 yang sudi ajar aku bagaimana nak buat gambar… 😀

Next Page »

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.