MAJLIS PERNIKAHAN HANIZA & HILMI

July 30, 2009 at 8:45 am | Posted in Wedding | 8 Comments

Bismillahirramanirrahim…moga pembaca semua berada dalam keadaan sihat hendaknya…Tatkala aku menaip papan kekunci ni…semua student upm sedang bercuti sehingga 5hb ogos 2009..tinggal staff sahaja yang masih lagi bekerja. Ini semua adalah gara² influenza H1N1…xpasal² cuti semester diawalkan… So kpd korang semua, jage kesihatan ye…Ok lah berbalik kpd cerita asal, baru² ni aku berkesempatan untuk shoot perkahwinan Haniza & Hilmi yang diadakan di sabak bernam…korang layan gambar ni dulu….

Boleh dikatakan untuk keseluruhan majlis ni aku gunakan lense baru aku…1st time shoot majlis dgn lense ni…walaupun aku ade bwk lense idaman ramai yang dikategorikan sbg fast lense, tapi aku still gune lense baru aku…kire test drive la ni…hahaha..oh ya sebelum terlupa…special thanks to sahabat aku iaitu acaii yang sudi ajak aku shoot majlis ni ( sori ye caii buat ko terachun dgn lense tu…tak terniat pon nak rachun…kekkekeke )…disebabkan gambar agak banyak..aku upload event nikah dgn berinai dulu lah yer….sanding dgn outdoor tunggu lain kali k….

notakaki : minggu ni aku balik kampung…cuti daaa…haha

MALAM TUNAS BUDAYA UPM 2009

July 17, 2009 at 10:48 am | Posted in Event | 12 Comments

Bismillahirramanirrahim…buat kali keduanya pada minggu ni aku update blog…kebiasannya aku update seminggu sekali je..hahahha…entry kali adalah berkenaan Malam Tunas Budaya UPM yang diadakan pada 12 julai 2009. Event ni diadakan tiap² tahun sempena kemasukan pelajar baharu. Memang best event ni, disamping dapat tengok pelbagai persembahan menarik, kita juga dapat asah bakat kita untuk bermain dengan lighting. Memang mencabar untuk shoot event ni dengan keadaan lighting yang sentiasa berubah-ubah kan…hahhaha. Berbekalkan peralatan yang serba kekurangan, aku share beberapa gambar untuk disaksikan…adios….

nota kaki : aku rasa mcm nak angkat wide je pasni…ade cadangan??….

CANDID PEOPLE

July 13, 2009 at 12:06 pm | Posted in People | 20 Comments

Bismillahirramanirrahim….untuk entry hari isnin ni, aku nak share sedikit gambar yang sempat aku shoot di Pasar Tani Mardi pada sabtu lepas…target aku nak bermain dgn cahaya pagi…tapi sayangnye tak kesampaian sebab pagi tu mendung…so aku try untuk dapatkan shoot yang terbaik…korang layan jela ek… 😀

nota kaki : bile nak makan durian ni…ahaks…

Next Page »

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.