SUNSET

April 29, 2009 at 10:58 am | Posted in Natural | 10 Comments

Salam… entri kali ni aku nak share sedikit gambar sunset yang aku shoot baru² ni… Dah lame aku nak shoot sunset ni..cuma baru² ni je smpt p shoot… 1 kt putrajaya dan 1 lg kt bumbung kolej kelima, tmpt aku tinggal..hahaha…kpd photog² k5, sape nk shoot sunset aku rs skrg sesuai kot coz skrg musim panas yg amat…so ape lagi..naiklah atas bumbung cpt..kkekeke…ni ade sedikit gambar dari aku…

nota kaki : ciptaan Yang Maha Esa sangat cantik kan….

Advertisements

ANAK BUAH AKU

April 6, 2009 at 3:38 pm | Posted in People | 10 Comments

Assalamualaikum  WBT buat sahabat² yang masih lagi diberi nikmat oleh Yang Maha Esa untuk hidup didunia ini..moga kalian sihat sejahtera hendaknya…Dah seminggu xjenguk blog ni..bukan ape, kesibukan tugas² hakiki dan ditambah pula dengan tugas² rencam menjadikan aku teramat sibuk…huhuhu..tp Alhamdulillah sumenye dapat diselesaikan satu persatu. Semalam baru sahaja berlalunye  Majlis Makan Malam & Penganugerahan Kolej Kelima yang diadakan di Berjaya Times Square Hotel & Convention Centre.

Oklah..aku bukan nak citer pasal makan malam,tapi pasal anak buah pertama aku. nama budak ni NURAINI RASYIQAH…anak akak aku. kitorang kat rumah panggil dia iqa je. senang n pendek…hehehhe..iqa lahir 5 hari sebelum raye aidilfitri tahun lepas..kalau la akak aku hold skit lagi..konpem lahir pada hari raye…mwahahahah…(aku dh stat merepek)…masa iqa lahir dulu aku xdpt shoot gmbr dia sebab aku kt Selangor.iqa kat terengganu..mcm mane nak shoot.lagipun aku jarang blk kg.huhu..skrg iqa dh besar.dh pandai hisap jari n paling penting pandai posing…xcaye??? korang tengok la gambar² ni…iqa versi black n white… 😀

nota kaki : comel kan anak buah aku..kekekeke…

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.