MAJLIS PERTUNANGAN MUMTAZAH

January 12, 2010 at 8:21 am | Posted in Engagement | 9 Comments

Bismillahirramanirrahim…moga sahabat semua berada dalam keadaan sihat hendaknya. Entry kali ni, aku nak share serba sedikit gambar Majlis Pertunangan Mumtazah @ Moon. Ni adalah job sahabat aku iaitu nanba, aku hanya jadi pembantu beliau je pada hari tersebut…korang layan la serba sedikit gambar pada hari tersebut..

Aku takde cerita minggu ni..so aku update gambar jela..boleh ke camtu..kekekkeke

nota kaki : aku dapat satu sms…” saya perlukan khidmat awak untuk untuk bantu MU capai kejuaraan musim ni” dari pak alex…aku pening untuk buat keputusan…

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

Advertisements

MAJLIS PERTUNANGAN MARENA & ZUL

June 23, 2009 at 11:45 am | Posted in Engagement | 20 Comments

Bismillahirramanirrahim…entry kali ni aku nak update tentang majlis pertunangan Marena & Zul yang berlangsung di Presint 11, Putrajaya.  OP untuk malis ni adalah sahabat aku iaitu acaii. Aku pegi menyibuk je..hahhaha…Marena ni sempoi orangnye walaupun pada mulanya agak malu²…tapi bile  ramai kawan-kawan dia datang, terus jadi ok…korang layan la gambar² ni dulu ek…adios…

nota kaki : mate ikan mmg besttttt….kekekekeke

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.