IQA : ULANG TAHUN PERTAMA

November 23, 2009 at 3:29 pm | Posted in Rencam | 7 Comments

Bismillahirramanirrahimā€¦dah lame tak cerita tentang anak buah aku yang sorang ni kan…hehe..sebenarnya dah lame gambar ni, juz aku terlupa untuk share kat sini.. šŸ˜‰ Buat pengetahuan semua, iqa menyambut ulang tahunnya yang pertama pada 25 september 2009 bersamaan hari raya ke-5…kalau sapeĀ² nak tau pasal iqa ni, korang KLIK kat sini..korang layan dulu gambarĀ² ni ek..

Kalau korang nak tau..aku baru teringat psl gmbr yang aku shoot ni smlm..sbb? aku nak balik kampung minggu ni sempena raye haji…tengahĀ² pikir pasal balik kampung baru teringat psl gmbr ni…hehehe..Salah satu yang best bile shoot iqa ni ialah dia suke buat mate bulat..besar pulakĀ²..geram je aku tgk.. šŸ˜€ lagi satu dia suke pegang lens kmera aku, abis tinggal kesan cap jari..aku jugak yg kne lap…kekekke…aku rase entry aku kali ni lain macam je merepeknye…mood balik kampung kot..hahaha…Jumpa pada entry lain yer…

nota kaki : banjir di terengganu makin teruk..doakan rumah aku tak banjir tahun ni ek.. šŸ˜‰

MAJLIS PERSANDINGAN SYUHANA & HISYAM

November 3, 2009 at 4:22 pm | Posted in Wedding | 19 Comments

Bismillahirramanirrahimā€¦untuk entry kali ni aku nak share tentang majlis persandingan pasangan ni pulak..Majlis berlangsung di Dewan MBSA Shah Alam. Ni merupakan kali pertama aku shoot kat dewan yang agak besar mcm ni…mencabar jugak lah nak shoot..hehehe…

Memang meriah majlis ni dgn kehadiran tetamu yang sangat ramai…Untuk tengok gambarĀ² lain korang boleh tgk dekat blog incik acaii selaku OP untuk event ni dan juga blog rakanĀ² yang turut sama pada hari kejadian iaitu kerul, sharul faiz & awe…layan la skit lagi gambar ni…

nota kaki : xlame lagi cuti sekolah… šŸ˜€

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.