ADA APA DENGAN HONDA C70

August 8, 2008 at 3:43 pm | Posted in Machine | 5 Comments

salam…tgh2 buat keje td aku teringat kt suatu benda yg banyak b’jasa kpd aku. ni lah dia HONDA C70. aku stat gne moto ni sjk form6 spai abis degree….ps2 biler dh kje ni aku tukar pkai moto  lain sbb moto ni pakcik aku nk gune…hahahha.byk jase moto ni kt aku…..

p/s : kedua2 side mirror telah dicurik sewaktu kpsm 07/08….kurg ajar tul saper yg curik2

Advertisements

5 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. antique chot…:)tak sangka plak ko tuka wordpress..blogspot x best kan…:) ada geng juga akhirnya selain opel…:)

  2. yup rmai sgt pkai blogspot…pa pe pn wordpress mmg best…muahahahahahahaha

  3. Ala.. wordpress cam lebih kurang dgn blog fs je..

  4. yeke…kekekeke

  5. issssshhhhh3…. dahlah…. tinggalkan bende2 laro nie… osak akhlak nanti…boleh timbulkan riak…… hahahahaha….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: