ALAM SEKITAR & MACHINE

January 2, 2009 at 5:31 pm | Posted in Machine, Natural | 13 Comments

dsc_0040 dsc_00451 dsc_0044 dsc_0059 dsc_0082 dsc_0061 dsc_0066 dsc_00801 dsc_0069 dsc_0127 dsc_0055 dsc_0046

Salam…slmt tahun baru semua…hahahaha, untuk entry kali ni aku juz nak kongsi beberapa keping gmbr yg aku smpat shoot masa balik kampung baru ni…plan untuk shoot tergendala kerana cuaca yg agak tidak menentu. skrg kan musim tengkujuh… kalau korg tgk gmbr kt ats2, mula2 langit biru je…tp dlm sekelip mata cuaca jd mendung and then hujan pun turun…skit je dpt snap…lps2 lari cari tmpt b’teduh untuk menyelamatkan diri n kamera ni…hahhahahaha…plan nk shoot untuk hari seterusnye pn tidak berjaya krna hujan…so ni jelah buah tangan aku dari kampung…gambar ombak musim tengkujuh2 aku tujukan kpd sape2 yg xpnh tgk ombak. khas dari laut cina selatan…mwahahahahaha…sekian…

Advertisements

13 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. hrmm lawa2 gmbr hok mu tgkap..bkpe nye x tgkap gmbar tngah2 ujan tu..biar r basah kamera tu..baru r dramatik sket..hahaha..=p..tp memg lawa la gmbr tu..awn tu pn cntik..keep up the gud work..=)

    • hantu : xbleh r…t kmera2 demam…..kekekekeke

      rubi diya : mmg ade yg xpnh tgk ombak….wakakakakaka

  2. gambar dtujukan kpd sesiapa yg x pnh tgok ombak?
    kijam giler statement itu..

  3. bau lens baru ni…

    • blum lg la pel…ning gune 18-70 je….wide lmbt lg…mwahahahahaha

  4. waaaaa nanti sesekali aku nak ikut ko balik kampunglah cot,heheh..bleh rasa keadaan camtu..:) bleh shoot sama2,hehe..cantik langit biru tu..ko kena amik wide ni cot,hahaha

    • acai : thanks…blh je….nnt kte plan…hahahaha…wide mcm lmbt lg je cai…bile la dpt try 10-20 ko…kekekekeke

      marina : sape mkn gula dia rs manis…wakakakakakaka

  5. saper yg tak pernah tgk ombak?

  6. haha..tuk orang yang tak pernah tgk ombak..??? ayat makan dalam tuk sumer orang yang hanya hidup kat dunia hutan konkrit..hehe

  7. bla nye nak update lg ni..ish3..cpat2..=p

  8. DSLR model apa ko guna ea?

  9. birunyaaaaaa

  10. aman : spae yg phm2, phm la…mwahahahaha

    hantu : sabor ler…

    nadia : NIKON D80….nk bli ker…hehehehe

    otosan : kebetulan langit biru ari2…so tembak je la…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: