CANDID ORANG…

December 22, 2008 at 3:07 pm | Posted in People | 18 Comments

110 210 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 161 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 33 32 

salam…alkisah aku berjalan2 dan bersiar2 smbil candid di putrajaya smpena putrjaya x-games…aku xshoot gmbr org main skate, bmx, n tarian ape ntah…sbb aku pegi semata2 u candid org ramai…mwahahhahaha….so ape p’dapat korang dgn gmbr2 aku ni….smoga p’dapat korang akan dapat mmajukan diri aku dlm bidang tangkap gambar ni….ceeewaaahhh….ayt skema..enjoy….

*untuk paparan lebih besar, sila KLIK pada gmbar

Advertisements

RAYE HAJI

December 10, 2008 at 6:25 pm | Posted in Event | 12 Comments

salam. entry kali ni adlh b’kenaan dgn raye haji. ade yg panggil raye korban… mcm2 lg lah…tp yg pnting smoga kite smua m’dpt sesuatu dari raye ni. kt bwh ni aku sertakan skali gmbar2 yg sempat aku shoot ms raye kt kg aku di terengganu. rs berbelah bahagi jugak. nk shoot gambar atau tolong lapah daging. ye r. dh tmpt smbelih2 kt sblh rmh aku. last2 aku buat 2 2…kjp pgg kmera..kjp pgang pisau…kekekkekeke…enjoy…

*KLIK gambar untuk paparan lebih besar

113 212 34 42 52 62 72 82 92 101 114 121 131 141 151

BUDAK-BUDAK…

December 9, 2008 at 5:49 pm | Posted in People | Leave a comment

salam…setelah sekian lame menyepi…kini aku kembali dengan hasil yang terbaru…hehehe…ALHAMDULILLAH…akhirnye impian aku untuk memiliki senjata sendiri telah berjaya…kt bwh ni adlh hasil drp cubaan pertama aku with new sniper..kekekeke..enjoys…

*klik pada gambar untuk paparan lebih besar

112 211 3 41 51 61 71 81 91

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.