MAJLIS SAMBUT MENANTU ARIF & FARIHA

June 22, 2010 at 10:48 am | Posted in Wedding | 11 Comments

Bismillahirramanirrahim…memulakan entry musim cuti sekolah yang padat dengan aktiviti orang kahwin adalah Majlis Sambut Menantu Arif & Fariha yang berlangsung di Kampung Kubang Ikan, Kuala Terengganu. Arif ni merupakan sahabat aku masa zaman sekolah dulu. Zaman lompat pagar sekolah untuk ke cc, ke pantai, beli burger dan lain². Biasa la..zaman nakal² kan..hehe. Korang layan dulu gambar² dorang k…

Untuk sesi outdoor pulak kitorang adakan dkt Lagun Kuala Ibai. Tapi terpaksa menapak jauh skitlah sbb kat tmpat Masjid Terapung tu ramai orang…maklum lah..cuti sekolah..nasib baik la pengantin ni best..haha

Buat pasangan pengantin ni, moga berbahgia sepanjang hayat…rakan² sekolah dulu dah ramai yang kahwin…lepas sorang² join club married ni…kekekke….dah dapat baby nnti jangan lupe bagitau k 😉

notakaki : banyak betul kejutan WORLD CUP kali ni…haha

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com


Advertisements

AKU MUNCUL KEMBALI

June 15, 2010 at 1:14 pm | Posted in Wedding | 4 Comments

Bismillahirramanirrahim…akhirnya aku muncul kembali setelah 2 bulan menyepikan diri 🙂 mungkin ramai yang sudah sedia maklum kenapa aku menyepikan diri kan..kekkeke. Tragedi yang mencederakan tangan kiri aku membataskan keinginan aku untuk update sebarang entry kt blog…kini aku muncul kembali dengan gambar2 terbaru…

Teaser Majlis Perkahwinan Yusri & Ena

Aku up dulu teaser majlis dorang…nanti aku bagitau sape pengantin ni ye…stay tune 😉

notakaki : sekarang musim world cup…siang buat keje malam berjaga..bile masa nak tido??? kekekke

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.