DANISH 0802009

February 18, 2009 at 4:32 pm | Posted in Event | 6 Comments

Alhamdulillah…pada 08022009 yang lalu aku berkesempatan ‘tag along’ dengan shah untuk shoot Majlis Aqiqah atau orang kampung mcm aku panggil majlis cukur jambul…hahhahaha… Dalam majlis ni, aku diberi task untuk shoot potrait (walaupun aku xtau nak shoot potrait) danish sahaja sebab aku guna lens 50mm. Gambar kenduri & makan2 xde sbb aku shoot danish je…Bukan tak nak guna lens lain tapi buat masa sekarang ni je satu-satunye lens yang aku ade…hahahaha… so aku gunakan peluang yang ada  untuk bljar. event ni aku hanya guna D80 + 50mm f1.8 kesayangan aku.xde flash k….so korang layan la gambar2 ni…aku nk kene bljar lg shoot event….chaiyok2..hahahaha…

 

 

nota kaki : sejak akhir2 ni aku makin minat shoot event especialy wedding….sekarang aku tgh bljar shoot weding drp kwn2…adakah aku bakal jadi weding photog lps ni…hanya aku yg taw….mwahahahahaha

DEERLAND & KUALA GANDAH 090209

February 10, 2009 at 2:27 pm | Posted in Natural | 9 Comments

Salam buat semua yang mengikuti blog aku…dh sbulan xupdate…bkn xde gmbr tp xsmpt nk upload.hahahhaha….almaklumlah…opis aku skrg tgh biz ngn MS ISO 9001 : 2008…so byk keje nk kene setelkan…pada hujung minggu yg lps aku berkesempatan untuk jalan2 di Deerland & Kuala Gandang kt Lanchang Pahang…sape2 yg nk xtau tmpt ni & teringin nk g sane…meh aku bwk g sane…tp byr r…mwahahahahaha…tmpt ni mmg best.blh main ngn binatang2 ( bg yg xtakut jela…)…kat ats ade sdikit pics dari sane…harap korg enjoy…

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.