ALAISYA SYAZWINA

January 14, 2010 at 10:02 am | Posted in potraiture | 28 Comments

Bismillahirramanirrahim…entry kali ni aku nak share sedikit gambar Alaisya Syazwina, iaitu anak kepada sahabat aku waktu sekolah dulu. Korang layan la dulu gambar-gambar ni ek…

Kali ni aku cuba try kaler warm skit…biasanya main kaler natural je..tak salah kan sekali sekala mencuba 😉

notakaki : minggu lepas aku ke Negeri Sembilan, minggu depan insyaALLAH kalau xde aral aku ke Johor pulak… 😉

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

SELAMAT TAHUN BARU 2010

January 4, 2010 at 1:48 pm | Posted in potraiture | 4 Comments

Bismillahirramanirrahim…Selamat Tahun Baru aku ucapkan kepada semua yang baca blog aku ni. Sedar tak sedar dah 4 hari kita berada ditahun 2010. Begitu pantas masa berlalu kan. Masuk je tahun baru, masing-masing sibuk memasang @ menanam azam. Ada yang nak beli kereta, ada yang nak beli kamera baru, ada yang tak sabar nak habiskan belajar, ada yang nak kawen, ada yang nak melancong & macam-macam lagi lah. Walau apa pun azam korang, aku doakan korang berjaya tunaikan azam korang tu ye. Azam tahun lepas dah tertunai belum ? 😛

2010 dimulakan dengan mengambil gambar Alaisya Syazwina iaitu anak kepada rakan sekolah aku dulu. Rakan-rakan dah beranak pinak dah, aku je belum lagi..kihkihkih…aku up teaser dulu ye sebab hari ni aku bizi bangat ni. Banyak keje nak kena setel 😉

Nak ambil gambar budak kecil ni bukan senang sebab kita kena pantas menangkap moment yang ada. Lagi satu, kita kena pandai-pandai lah ambil hati @ beramas mesra dengan budak kecil tu. Ambil masa 15-30 minit untuk main-main dengan dia dulu. Biar dia kenal dulu kita. Nanti masa nak shoot takdela dia janggal  sangat untuk beraksi kan..hehehe

notakaki : tahniah kepada abang aku yang dah selamat bertunang pada 1 januari yang lalu..maap ye boss..tak sempat nak balik kampung 😉

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.