AKU MUNCUL KEMBALI

June 15, 2010 at 1:14 pm | Posted in Wedding | 4 Comments

Bismillahirramanirrahim…akhirnya aku muncul kembali setelah 2 bulan menyepikan diri 🙂 mungkin ramai yang sudah sedia maklum kenapa aku menyepikan diri kan..kekkeke. Tragedi yang mencederakan tangan kiri aku membataskan keinginan aku untuk update sebarang entry kt blog…kini aku muncul kembali dengan gambar2 terbaru…

Teaser Majlis Perkahwinan Yusri & Ena

Aku up dulu teaser majlis dorang…nanti aku bagitau sape pengantin ni ye…stay tune 😉

notakaki : sekarang musim world cup…siang buat keje malam berjaga..bile masa nak tido??? kekekke

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

MAJLIS PERSANDINGAN RAHIM & BALQIS

April 8, 2010 at 1:13 pm | Posted in Wedding | 10 Comments

Bismillahirramanirrahim…kali ni aku nak kongsi gambar-gambar disekitar majlis perkahwinan rahim & balqis ni. Hari istimewa ini dimeriahkan lagi dengan kehadiran rakan-rakan dari UPM yang datang dengan sebuah bas + 10 buah kereta…cukup meriah. Majlis diadakan di Sungai Tiram, Johor. Korang layan dulu gambar ni ek…

notakaki : lepas lawan bayern semalam, aku dapat satu sms…”saya perlukan awak untuk ganti tempat rooney… ” sms dari pak alex rupenye…aku dalam dilema…haishhhh

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

MAJLIS PERNIKAHAN RAHIM & BALQIS

March 23, 2010 at 2:09 pm | Posted in Wedding | 6 Comments

Bismillahirramanirrahim…cinta tak kenal siapa kan…itu kata-kata yang aku rasa dapat dikaitkan dengan entry bergambar kali ni…Mereka berdua merupakan sahabat baik aku semasa berada dikolej kelima, upm. Cinta antara rahim atau nama glamer nye tobeng & balqis  berputik sejak zaman belajar lagi. Alhamdulillah…kini mereka disatukan…Aku telah diberi amanah untuk merakamkan detik² indah bagi majlis mereka. Korang layan dulu gambar² ni ek…

Apa yang menariknya, majlis akad nikah diadakan di Pejabat Jabatan Agama Islam Selangor, dekat shah alam. Satu pengalaman baru bagi aku iaitu shoot majlis dalam bilik khas untuk akd nikah dekat pejabat tersebut. Majlis ini dimeriahkan dengan kehadiran rakan-rakan pengantin yang tak jemu-jemu memberikan sokongan kepada pengantin. Bayangkan masa tok kadi bagi khutbah pun pengantin laki kena kacau dengan kawan-kawan…memang happening..kekekkeke.

Nanti aku update gambar outdoor & majlis dorang kat johor pulak yer..tungguuuu 😉 kepada rahim & balqis, selamat melayari bahtera rumahtangga…hehe

notakaki 1 : aku dalam dilema ni…nak beli ke tak nak..haishhhh…!!!

notakaki 2 : MU di landasan tepat untuk kejuaraan keempat berturut-turut…. 😉

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

« Previous PageNext Page »

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.