MAJLIS PERNIKAHAN RAHIM & BALQIS

March 23, 2010 at 2:09 pm | Posted in Wedding | 6 Comments

Bismillahirramanirrahim…cinta tak kenal siapa kan…itu kata-kata yang aku rasa dapat dikaitkan dengan entry bergambar kali ni…Mereka berdua merupakan sahabat baik aku semasa berada dikolej kelima, upm. Cinta antara rahim atau nama glamer nye tobeng & balqis  berputik sejak zaman belajar lagi. Alhamdulillah…kini mereka disatukan…Aku telah diberi amanah untuk merakamkan detik² indah bagi majlis mereka. Korang layan dulu gambar² ni ek…

Apa yang menariknya, majlis akad nikah diadakan di Pejabat Jabatan Agama Islam Selangor, dekat shah alam. Satu pengalaman baru bagi aku iaitu shoot majlis dalam bilik khas untuk akd nikah dekat pejabat tersebut. Majlis ini dimeriahkan dengan kehadiran rakan-rakan pengantin yang tak jemu-jemu memberikan sokongan kepada pengantin. Bayangkan masa tok kadi bagi khutbah pun pengantin laki kena kacau dengan kawan-kawan…memang happening..kekekkeke.

Nanti aku update gambar outdoor & majlis dorang kat johor pulak yer..tungguuuu 😉 kepada rahim & balqis, selamat melayari bahtera rumahtangga…hehe

notakaki 1 : aku dalam dilema ni…nak beli ke tak nak..haishhhh…!!!

notakaki 2 : MU di landasan tepat untuk kejuaraan keempat berturut-turut…. 😉

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

Advertisements

6 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. waaa, terbaiklah cot..:) tahniah untuk korang berdua gak..jumpa masa panjat broga aritu,hehehe..nikah plak kat ofis aku,hehe..nanti update plak majlis kat johor ye,hehe

    cot, beli je..kalau dah beli dah tak payah fikir lagi..mesti puas hati,hahaha

    • salam caii, tu lah…
      ko dh penah jumpa dorg ni kan…
      dia pn t’kejut ari2 ms jumpe ko kt jais…
      kekeke…
      nnti aku update…
      siot ko caii..
      ko la ni…kkekkekee..
      tp mmg dh lame pun aku mengidam…
      sbb aku pn xde lptop lagi..
      kekekkeke..
      tungguu 😛

  2. Aku pun leh tolong jekk lagi sikit…beli cots..beli2…nanti dah beli baru tau…huuaa..huaa

    • mwahhahaha..
      awe xyah jek we…
      dah setel dah pun..
      whoahahhaha…

  3. kalo xsilap aku ko dah beli kan cot? so.. bile nk wat entri gajet bru ni?? hehehe.. since mu kalah ngn chelsea, masih di landasan terbaikkah?? huhuhuu..

    • wakakaka..
      mane ko tau ni din…
      aku xbuat kot entry psl gajet..
      segan weh..
      kekeke….
      lgpun mood b’kabung..
      xde mood nk update..
      whoahahahhaa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: