JERJAK by Theater Group Fifth

March 15, 2010 at 3:04 pm | Posted in Event | 5 Comments

Bismillahirramanirrahim…dah dekat sebulan tak update dengan sebarang entry. Bukan malas tapi tidak berkesempatan untuk berbuat demikian. Maklumlah, hidup sebagai seorang pekerja gomen, felo sebuah kolej di upm, jurugambar & seterusnya merangkap seorang perantau…haha. Bayangkan dalam masa 2 minggu, aku kena pergi ke 3 buah negeri. Bukan dekat tapi jauh²…semalam pun baru sampai dari johor. Ni bukan mengeluh tetapi sebagai motivasi kepada diri sendiri sebab aku yang memilih untuk hidup seperti ini 😉

Oklah, berbalik kepada tajuk entry, kali ini aku berkesempatan untuk menghadiri persembahan teater dari pelajar Kolej Kelima UPM sempena pertandingan teater interkolej. Mesej yang hendak disampaikan melalui cerita ini cukup menarik. Sebelum terlupa, pada malam berkenaan, aku cuba mengambil gambar dengan menggunakan setting “high iso” iaitu dalam 4000-6400. Korang layan dulu gambar-gambar yang tak seberapa dari aku.

notakaki : epl tinggal 8 game je lagi..3 team masih berpeluang untuk juara…berdebar siot..glory glory man united 😉

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

Advertisements

5 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. tahniah jerjakian!
    tahniah photog!
    tahniah many0o! 🙂

    • tq dila…
      bile ko nk b’lakon teater plk 😛

  2. high iso tuuuuu… kagum dgn air tangan FF… best2…

    • saje pel main high iso..
      testing kemampuan iso…
      bile lg demo nk tukar ff pel..
      haha

  3. ko pkai D3 ke cot..??
    sok dah start hot air belon..
    ada bran???

    hehehe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: