MAJLIS PERKAHWINAN AINA & AFANDI

February 2, 2010 at 1:06 pm | Posted in Wedding | 6 Comments

Bismillahirramanirrahim…kalau dulu-dulu, orang kahwin ada musimnya terutama musim cuti sekolah, tapi sekarang trend dah berubah. Orang kahwin xkira musim. Setiap minggu ade je orang kahwin. Ni apa yang aku nampak lah 😉 Ok la..entry kali ni aku nak share gambar disekitar Majlis Perkahwinan Aina & Afandi. Majlis akad nikah diadakan di Masjid Sultan Abdul Halim manakala persandingan pula diadakan di Kelab Golf Batu Pahat. Korang layan dulu gambar ni k…

Bagi sesiapa yang perasan, pasangan pengantin ni merupakan pemenang utama Pertandingan Gerbang Cinta Utusan-Mega…alaaa..anjuran utusan tu.hehehe. Ni yang bestnye bila jadi wedding photographer ni, kita boleh kenal tempat orang. Lain tempat, lain budayanya. Tak gitu??…hehhehe. Untuk majlis ni, aku jadi assistant sahabat aku iaitu shah…

notakaki : kepala aku tengah bengong sekarang ni gara² jatuh masa main futsal semalam..doakan kepala aku ok ek..

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

Advertisements

6 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. aku suke pic 8 dari bawah..
    aku tataw pon psl pertandingan tu..
    kalo taw aku masok..ahakss =PP
    tahniah photog..chantekk~~

    • hahahha..
      pd mulenye aku pn xtaw psl p’tndingan tu…
      mujur shah bgtau..
      pastu baru aku gugel..
      kekke..
      thanks dila..

  2. waaa, sangat baik cots..:) awek yang ko candid tu sangat cumel,hahaha..errr aku tak pernah dengarpun ada pertandingan Gerbang Cinta Utusan-Mega tu..kalau tak mesti aku dah masuk dan menang,wakakakaka

    • salam caii..
      awek tu adik pengantin laki..
      kekkeke..
      ade la p’tandingan tu weh..
      nnti aku citer kt ko psl majlis ni..
      ko xyah masuk laa..
      sbb ko dh pemes..
      wakakakkakaka..
      thanks caii…

  3. aku suke gamba kasot tuh~
    huhuuhh~
    nice 1!

    • thanks suly yana…
      betul kn aku sebut name ko 😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: