ALAISYA SYAZWINA

January 14, 2010 at 10:02 am | Posted in potraiture | 28 Comments

Bismillahirramanirrahim…entry kali ni aku nak share sedikit gambar Alaisya Syazwina, iaitu anak kepada sahabat aku waktu sekolah dulu. Korang layan la dulu gambar-gambar ni ek…

Kali ni aku cuba try kaler warm skit…biasanya main kaler natural je..tak salah kan sekali sekala mencuba 😉

notakaki : minggu lepas aku ke Negeri Sembilan, minggu depan insyaALLAH kalau xde aral aku ke Johor pulak… 😉

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

Advertisements

28 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. comey giler dye nanges! huhu~ cun gamba2 neh~

    • thanks suly…
      nnt anak ko mst comel cm ni gak kan 😉

  2. hellemmek.. caya ar bro.. semakin terserlah keterroran mung… pasni masyuk la… bleh ar gua jenjalan nek Subaru Imprezza lu bile dtg sane.. cantit…

    • cilakak…
      terus subaru…
      xmampu la wei subaru..
      kete sorong je..
      kekekke…
      lain lako..
      DO…
      audi pun mampu..
      kihkihkih

      • smart gok kete labi letok enjin!ahahaha

  3. gamba nanges comeyy giler..the 4th last..hehe~
    meragam la plk kan bdk tu..tp xpe..nyomeeii2~ hehe.
    nice2~

    • dila : budak ni mmg comel..geram je aku tgk..
      kekekkeke..
      spt mg kate la..
      mase nangis pn comel…
      hahahhaa
      thanks dila

  4. hahahhaha…aku baru tau nama mu khairul hafiz…whahahahah

    tapi dulu nape paggilan manje mu ye?? knp aku dok igt…..oh..tidak….

    • aida..
      ceh..
      aku kan budak baik & skema..dok femes pun..
      sbb2 mg dok igt..
      wakakakakkaa…

      • panggilan manje..kopih atau kochek…

        kopih merujuk pd nama die sndr..tp kalau kochek tu agak2 sbb pe eh?muahahaha

      • woit yani…
        apekes ni smpai 3 komen..
        hahaha…
        kochek tu name kt smaza..
        tp kt sini aku dpt name lain pulok…
        bese la..
        org pemes kn..
        wakakakakakaka…

  5. Huu..lawa2. Boleh dijadikan inspirasi aku ni…

    • salam awe…
      thanks we..
      ko pun ape kurangnye..
      makin menjadi2 sekarang..
      😉

  6. Huish kocik2 lagi dah ada henfon~ =p

    Ntk post nie ko gne lens apa ek cot?

    • salam pa’an..
      un gmbr² kali ni aku gune 2 lens..
      12-24 & 70-200 😉
      bile mau shoot same² ni..
      hahaha

  7. Waaa cayalah cot..akupun suka gambar nangis tu,hehe..gila kentang mak ngan ayah dia bagi dia nangis camtu,hihi..:) waaaa, semua dah main kaler2 camni sekarang,hehe..bagus2 aku suka cot..kalau ko nak kekal indentiti camni ko kenalah stay ngan output camni..aku rasa aku penat gaklah nak buat aku buat tu,hahahaa..susah nanti kalau nak buat album,hehe..baik aku stay ngan kaler normal je,hihi..

    • salam caii…
      kjp je2 caii dia nangis..
      xsmpai 2 minit mak dia dtg..
      hehhe…
      aku saje je caii buat kaler camni..
      bosan plk asik main kaler bese je..
      rasenye xkan jadi kaler identiti aku…
      spt yg ko ckp ari2 lah..
      ssh nk buat album..
      kekekke..
      thanks sifoo…

  8. wow..men shoot baby plak skang, msti ko rasa nak baby cpt kan cot..hahah,khwin cpt cot..btw, #6 bokeh mantap..

    • salam kerul…
      weh saje je ni..
      kebetulan mmber aku srh shoot..
      aku plk free..
      hehehe..
      aku rs mcm ko dulu je kerul..
      wakakakkakaka…
      bokeh tu sbb gune tele kesukaan ko..
      kihkihkih
      thanks wei 😉

  9. comeyynyer alaisya ni..wokneng still maintain lg cm dolu2..kekeke..
    mu amik gmbo mmg lawo la..tahniah…

    • hahaha..
      mmg comel weh..
      aku tgk pn geram..
      kekek..
      btw thanks cik ros 😉
      aku masih bljr lg ni u tgkp gmbr 😉

  10. comelnye anok workneng ni…

    gambo pon mabeles!good job cost…eceh konon2 aku dok tao la name pon

    nama anok die sket punyo susoh aku nk sebot..ahahah aku ade sedikit kegagalan utk menyebut words y byk s..hoho

  11. sygnye takde pic dia senyum hehe. nway, ttp nice jugak 🙂

    • hehe..
      thanks k.masy..
      ade je pics dia senyum..
      juz xupload coz rase yg ni lg best..
      kekekke..
      thanks singgah sini 😉

  12. Chot….nanti d anak sendiri leh laa amek..nie kira tranining erk..bagus2..huhuhu nanti aku nk join la…tp yg tak tahan ada patung barney..kakakaka

    • wakakakka..
      siot ko paiz..
      aku bg ko can kt ko dulu lah..
      pastu baru aku 😛
      patung² aku pn geram tgk..
      ahahahhaa

  13. mung mmg kemah chek…. aku salute mung 2-3 kali…

    • thanks bujuk…
      nnt nok kawen jgn lupe kabo 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: