MAJLIS PERTUNANGAN MUMTAZAH

January 12, 2010 at 8:21 am | Posted in Engagement | 9 Comments

Bismillahirramanirrahim…moga sahabat semua berada dalam keadaan sihat hendaknya. Entry kali ni, aku nak share serba sedikit gambar Majlis Pertunangan Mumtazah @ Moon. Ni adalah job sahabat aku iaitu nanba, aku hanya jadi pembantu beliau je pada hari tersebut…korang layan la serba sedikit gambar pada hari tersebut..

Aku takde cerita minggu ni..so aku update gambar jela..boleh ke camtu..kekekkeke

nota kaki : aku dapat satu sms…” saya perlukan khidmat awak untuk untuk bantu MU capai kejuaraan musim ni” dari pak alex…aku pening untuk buat keputusan…

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

Advertisements

9 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. suke pic 2nd and 4th last..sweet~
    tahniah2~

    • tenkiu dila…
      amcm final sem?..
      ade ok ke…
      kekekekeke

      • final sem yg sgt relaks..(setakat 2 minggu ni la)..hahah~
        tanye lagi soklan yg sama kt aku 2 bulan afta diz..gerenti jwpn dye berubah dan aku yakin mu taw ape jwpn dye..hwa3~ =PP

  2. cantik nye gmbr..nk jgak cmnii..hee…tahniah..
    da makin pndai nmpknye..=)

    • hahaha….
      thanks…
      nk jugak ke..
      kawen la cpt :p

  3. terbaiklah cot..:) makin mantap ko nih..kaler ko dah lainlah,hehe..cuma tak sama je sampai habis 🙂 terus maju kedepan cot!!

    • salam caii..
      prasan jugak ko yer…
      aku tgh testing kaler ni…
      xjadi2 lagi ni..
      kekekkeke..
      thanks sifooo..

  4. nice capture cot…awek pengantin yg aku shoot dia keje kat UPM..hehe aku d tanya cuma nama penuh hang aku tak tau..yg aku tau CHOT ajer…hahaha..

    • wakakakaka..
      ko pn xtaw name penuh aku ke paiz…
      upm ni besar la wei..
      mcm uitm gak..
      kekekkeke…
      aku knl yg laki2…
      hehhee


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: