SELAMAT TAHUN BARU 2010

January 4, 2010 at 1:48 pm | Posted in potraiture | 4 Comments

Bismillahirramanirrahim…Selamat Tahun Baru aku ucapkan kepada semua yang baca blog aku ni. Sedar tak sedar dah 4 hari kita berada ditahun 2010. Begitu pantas masa berlalu kan. Masuk je tahun baru, masing-masing sibuk memasang @ menanam azam. Ada yang nak beli kereta, ada yang nak beli kamera baru, ada yang tak sabar nak habiskan belajar, ada yang nak kawen, ada yang nak melancong & macam-macam lagi lah. Walau apa pun azam korang, aku doakan korang berjaya tunaikan azam korang tu ye. Azam tahun lepas dah tertunai belum ? 😛

2010 dimulakan dengan mengambil gambar Alaisya Syazwina iaitu anak kepada rakan sekolah aku dulu. Rakan-rakan dah beranak pinak dah, aku je belum lagi..kihkihkih…aku up teaser dulu ye sebab hari ni aku bizi bangat ni. Banyak keje nak kena setel 😉

Nak ambil gambar budak kecil ni bukan senang sebab kita kena pantas menangkap moment yang ada. Lagi satu, kita kena pandai-pandai lah ambil hati @ beramas mesra dengan budak kecil tu. Ambil masa 15-30 minit untuk main-main dengan dia dulu. Biar dia kenal dulu kita. Nanti masa nak shoot takdela dia janggal  sangat untuk beraksi kan..hehehe

notakaki : tahniah kepada abang aku yang dah selamat bertunang pada 1 januari yang lalu..maap ye boss..tak sempat nak balik kampung 😉

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://cotscreative.wordpress.com

Advertisements

4 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. cun ar gamba nih~
    baby tuh lak cute abes!
    i lyke~

    • thank suly…
      nnti ank ko mst cute cam ni jgk kn.. 😛

  2. abam cots amik gambo mmg terbaik.. gambo2 ko semua dah banyak improve..

    ps : bila nak tukor aliran.. wakakaka..

    • haha..yela2..
      byk bljr dr korang gak ni..
      cisss..
      aku xnk tukar la weii..
      setia pd yg satu..
      wakkakakaa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: