IQA : ULANG TAHUN PERTAMA

November 23, 2009 at 3:29 pm | Posted in Rencam | 7 Comments

Bismillahirramanirrahim…dah lame tak cerita tentang anak buah aku yang sorang ni kan…hehe..sebenarnya dah lame gambar ni, juz aku terlupa untuk share kat sini.. 😉 Buat pengetahuan semua, iqa menyambut ulang tahunnya yang pertama pada 25 september 2009 bersamaan hari raya ke-5…kalau sape² nak tau pasal iqa ni, korang KLIK kat sini..korang layan dulu gambar² ni ek..

Kalau korang nak tau..aku baru teringat psl gmbr yang aku shoot ni smlm..sbb? aku nak balik kampung minggu ni sempena raye haji…tengah² pikir pasal balik kampung baru teringat psl gmbr ni…hehehe..Salah satu yang best bile shoot iqa ni ialah dia suke buat mate bulat..besar pulak²..geram je aku tgk.. 😀 lagi satu dia suke pegang lens kmera aku, abis tinggal kesan cap jari..aku jugak yg kne lap…kekekke…aku rase entry aku kali ni lain macam je merepeknye…mood balik kampung kot..hahaha…Jumpa pada entry lain yer…

nota kaki : banjir di terengganu makin teruk..doakan rumah aku tak banjir tahun ni ek.. 😉

Advertisements

7 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ini bukan mood balik kampung..tapi mood dah nak kahwin ni cot,hahaha..
    teringat anak buah aku gak..dah lama tak upload picture dia,hehe..:) ati2 balik kampung cot..

    • wakakakak..
      brengsek ko caii..
      lmbt lg la wei…
      jgn lupe taw..
      aku booking ko siap²..
      kekekkekee

  2. wah..tak tau plak ko dh beli UWA…

    • dh lame r carit…
      hahhaha…
      mane boleh biarkn ko sorg je ade..
      kekkekke

  3. Ko balik bila cots…jgn lupa beli pelampung..hee..hee. Aku insyallah khamis pagi (esok pagi la tu) bertolak. Kalu jalan gua musang ok aku kelik kelantan dulu la..kalu tak aku ikut jalan ganu.

    Aku pun sokong apa acaii cakap tu…moods nak eheemmm tu…jumpa kat Ganu cots.helo2 la nanti..

  4. comey2.. dah ada gigi.. hehehe.. iman pun dah ada gigi… 😉

    • hahaha..
      budak² de..
      mmg comel…
      xsabar nk shoot iman sabtu ni 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: