MAJLIS PERSANDINGAN SYUHANA & HISYAM

November 3, 2009 at 4:22 pm | Posted in Wedding | 19 Comments

Bismillahirramanirrahim…untuk entry kali ni aku nak share tentang majlis persandingan pasangan ni pulak..Majlis berlangsung di Dewan MBSA Shah Alam. Ni merupakan kali pertama aku shoot kat dewan yang agak besar mcm ni…mencabar jugak lah nak shoot..hehehe…

Memang meriah majlis ni dgn kehadiran tetamu yang sangat ramai…Untuk tengok gambar² lain korang boleh tgk dekat blog incik acaii selaku OP untuk event ni dan juga blog rakan² yang turut sama pada hari kejadian iaitu kerul, sharul faiz & awe…layan la skit lagi gambar ni…

nota kaki : xlame lagi cuti sekolah… 😀

Advertisements

19 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. pic last tu lawa..keep it up (:

  2. tq dila…
    bile nk beli kmera..
    hehehhee

  3. Gambar2 ko mmg cun lar wei..

    • thanks nanba…
      banyak yg aku bljar dari ko psl weding ni..
      pasni agk² ko nk ajk aku tag lagi x sbb ko kn dh pkai kenon skrg..
      kekekkekekkekek

  4. pic chantek… cikpingu suke…

    • cik pingu, thanks….majlis cik pingu bile lagi…
      hehehehhee

  5. pic #5 aku suka…set 2.8, 200mm ke chot? depth dier mengagumkan…

  6. owww…150mm..terlebih 50mm plak…hihihi

  7. hahaha…carit, ko bile lg nk agkt tele.. 😀

  8. gud job bro..xpe, next time ada free moh polow aku plak..

    • thanks kerul, orait…kite same2 bljar…aku nak menuntut ngn ko plk 😛

  9. Cot, aku baru sempat nak komen nih,hehe..ofis aku ngah problem internet,huhu. thanks cots sudi follow aku.makin lama makin meningkat ko punye skill..aku harap satu hari nanti ko bleh bergerak sendiri dan jangan lupa ajak aku wei,hehhe..gambar best cots!! aku suka kedua last ngan gambar beg tu,cun!!

    • salam caii…haha..xdehal laa..ko kan biz.. :p
      insyaALLAH caii…aku cuba lakukan yg terbaik u bidang yg aku minat ni…ko yg byk ajar aku, mane buleh lupekn ko.hahahha…ko pun same, moga terus maju….thanks bro..

  10. Hee..salam cots, lawo gambar ko doh ni. Leh dah nak bikin job sendiri..leh aku follow..sifu nampaknya makin teracun ngan kekacakan ‘gear’ baru. Harap2 dia leh setia pada yg satu…

    TQ masukkan nama aku kat blog ko…gambar aku tak lawa weihh..tapi tak pe nanti aku nak masukkan jugak kat blog aku…aku x kira sebab nak belajar punya pasal…k teruskan berkarya bro…layan gambar candid aku kat stadium hari tu…

  11. salam awe…haha…gambar baru bljar we..bese2 je..sifoo insyaALLAH buleh setia dlm ms t’dkt ni…gambar2 ko pn dh makin ok…nanti blja2 la editing plk ngn sifoo…byk lg ilmu dia2..
    kekekkekke…ko baling mercun x ms kt stadium ari2..mwahahhaaha

  12. lawa bos.. bijak2.. heheh

    • thanks weh…bile mau kuar abik gambo lg…cari port baik skit..hehehe

  13. saje-saje komen. hekhekhek.

    • hehe..
      thanks ikhwan muda..
      dh stat biz dgn majlis kawen ke..
      kekekkee


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: