OUTDOOR RAHMAN & AMIRA

October 19, 2009 at 12:34 pm | Posted in Wedding | 24 Comments

Bismillahirramanirrahim…syawal baru sahaja berlalu..orang kate lepas syawal adalah bulan untuk mengurangkan balik berat badan yang dah naik akibat terlebih makan mase open house…kekekeke…so kepada sesiapa yang ade niat untuk kurangkan berat badan² aku  harap korang berjaya laa ek… :D..

Ok untuk entry kali ini aku nak share gambar outdoor Rahman & Amira pulak. Seperti yang aku bagitau pada entry sebelum ni..pasangan ni mmg sempoi..senang nak shoot dorang sebab dorang mmg suke senyum & suke pose…ditambah lagi dengan kehadiran rakan² yang memang suke bergambar..memang best lah shoot pasangan ni..hehe..layan dulu gambar ni…

Tak dinafikan, kehadiran kawan² rapat mampu menghadirkan keceriaan buat pengantin…yela..kebiasaannya pengantin akan b’debar @ gugup pada hari kejadian..tapi bile ade kawan² ni mesti pengantin kurang berdebar skit..hehehe ( pandai² je aku )…  untuk outdoor ni rakan² pengantin pun ade ikut skali..memang dorang ni kaki bergambar..suruh je buat mcm mne…bak kate mira..”tak cukup korum lagi ni..kalau tak..lagi havoc..hehe”..thanks kat korang yang memeriahkan sesi outdoor ptg²…

nota kaki : sekarang musim durian kt upm…sape² yang nak rase durian upm tu meh la cni.. :d

Advertisements

24 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. bestnyeeeee

    • thanks cik pingu….sdpnye durian kt blog²..hehe

  2. pergghhh menarik ni cos bokehnya..aku macam bau 70-200 je,kekeke..:) aku suka ekpessi muka gambar kedua last tu..:) terus maju kedepan cot!!

    • salam caii..
      wakakaka..
      pandai je ko bau ek..
      brengsek tol..
      hahaha…
      thanks caii..
      mmg best shoot pengantin ni..
      kwn² dia pun best..
      ko mmg dh kedepan so aku doakan ko dpt baby la plk..
      whoahahahahahhaa

  3. Betul2 aku pun bau durian ni. Gambar second last tu nampak real expression muko dio..(betul ke aku tulih omputih ni)…ni yang aku kena kumpul duit beli gear baru ni…tapi blaja dulu gear rendah biar habis..tak gitu cots…

    Dah makin ganas dah ko…nanti ko ngan sifu dah tak sibuk leh la ngeteh ye..

    • Salam awe…aku pn suke gambar².pose² dorang yang buat sndri, photog xsrh pun..so mmg best lah kalu ade mber² camni..sempoii…betul tu awe…..gear yang dh ade tu pun dh cukup..juz kite kene maksimunkan penggunaan dia…orait..nanti kite set mase ngn sifooo..hehehthanks bro..

  4. tq cots sudi singgah pondok usang ku…huhuhu kalau tengah percuma tue jom laa mengeteh..sambil berkenalan..hehehe

    • wahhhh…terharu aku otai singgah sini..
      hehe…nanti kalu aku trn s.alam aku roger ko..
      xpn kalu trn area serdang@putrajya roger² la…hehehe

  5. suka gmbr no5 n gambar candid kat padang tu. they r so natural. haha..

    p/s makin hebat nampak =P

    • ima, nanti time ur weding srh la ur photog buat mcm ni..
      hahaha…
      thanks..

  6. saye suke pic ke4 last!! wahh..unik..hee~

    p/s : bukit expo?

    • thanks dila…
      unik ke..hehe..
      yup kt bukit ekspo upm..
      asalnye nk buat kt bangi tp xbrp sesuai..
      so plan B.. upm lah..
      hehehhee

  7. uit,
    ko pakai nikon pe dan lens pe ekh?

    ada keje kosong tak kat UPM
    haha

    aku nak lari dari bank
    giler punya keje

    • yo..
      hahaa..
      aku pkai kmera bese² je..
      nikon D80..
      skrg aku gune 2 lense
      12-24 + 50mm..
      kje kosong kt upm ko aply time dia bukak t la..

  8. cots dengarnya turun shah alam weekend ni…aku pun join gak sifuu turunkan ilmu ambik gambar kat dalam dewan….leh la ko ajarkan aku apa2 yg patut untuk aku budok baru blaja…jumpa esok n weekend bro…

    acai ada ajak tak ke Klang esok ambik gambar x ofis kawan kitaorg kawin…jom la skali dehhh….lepas asar katanya…

    • salam awe…yup..insyaALLAH..weekend ni aku ikut sifoo…nati boleh la jmpe..kita blja same²..dia pun ade ajk aku gi klang..aku ikut jela…jmpe esok & ahad…orait… 😀

  9. 12-24 tu tokina ke nikon?
    bape ko beli ekh?kat mana?

    • tokina..
      aku beli 2nd kt forum…
      ms2 aku dpt 1.2k..
      ko kalu canon angkut la 10-22…
      alang2 nk angkut wide kn…
      kekekekekeke

      • mahal le canon 10-22
        hu~~

        ley beli canon 40D semi pro
        huhu

        aku cadang nak beli tokina gak

        ko pi forum pe ekh?

  10. em comey,,bgs2..da makin mntap eh..hee.

    • thanks budak baik…
      hrmmm..
      baik ke…
      hehhehee

  11. putong..
    aku beli kt forum photomalaysia…
    try la survey….
    kalu ade duit ape slhnye agkt 10-22…
    kekekkekekkee

  12. kekg aku kawen mu kene ambik lawo gini gok..moga aku pon ceria je…tp kalau dapat laki dok ceria guane eh???ahahhaa

    • insyaALLAH…
      bile nok kawennye..
      kekke..
      alaa..
      kalu laki dok ceria,
      kite buleh ceriakan dia..
      wakakkakakaa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: