MAJLIS PERSANDINGAN DAN OUTDOOR HANIZA & HILMI

August 3, 2009 at 10:30 am | Posted in Wedding | 17 Comments

Bismillahirramanirrahim…entry kali ni adalah sambungan daripada entry lepas, berkenaan majlis perkahwinan Haniza & Hilmi yang diadakan di Sg. Besar, Sabak Bernam…kali ni aku nak update tentang majlis persandingan & outdoor. Memang best outdoor kali ni. Yelah outdoor kat sawah padi kan..Abis padi2 kat citu kitorang kerjakan…hahahaha…pada kali ni jugak aku banyak main dgn lense “mate ikan” milik sahabat aku. kebiasaannya dia yang banyak main dgn lense ni. tapi pada event ni lain skit…dia tinggalkan mate ikan dia2..almaklumlah…dia teracun dgn fast lense yang aku bwk…wakakakkakakkakaka…kalau nak tau sape org yang aku maksudkan tu, korang bace entry sblm ni…aku ade bagitau sape dia…mwahahhahaha…ok lah…korang layan lah gambar2 yang tak seberapa dari aku…

notakaki : aku masih lagi dikampung…malam ni aku bertolak balik ke serdang…doakan aku selamat sampai ye…

Advertisements

17 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. yaa..itu dia taring sbnar..haha,skang sume stok gambar melekung-lenkung..hehehe,xtrachun ke bang..4 trakhir best,lau ko bran,cube ko ilangkan pokok kelapa tu tngok cmna..btw, ko semakin ngetop beb!!.

    • wakakakaka…
      mmg terachun pon…
      tp nasib baik iman aku kuat lg..
      mwahahahha…
      orait kerul..
      aku pon tgk pokok kelapa² mcm kacau je..
      tp mls plk aku nk hilangkn..hehe
      nanti aku try yek..
      thanks bro…

  2. waa..nak balik serdang pon smpt lg update tuh..
    haha..lawak je..balik kmpung upenye ko..
    btw, aku vote pic ke-4 n ke-5 las..best~

    • dila, smpt jek..
      cume kne ade kerajinan dlm diri..
      hahaha…
      mak aku pon xcaye aku blk kg…
      kekekkekkeke…
      tq dila..

  3. cek..aku suke gambo last skali tuh..tajam mata ikan tuh huhu

    • mwahahhaa..
      thanks ro..
      mu kawen t buleh la nk shoot cm2 pon..
      ahaks…

      • saiful nang pon kalah dh ini macam maaa

  4. Weehh, kat kampungpun sempat lagi tu nak upload,kekek..
    cayalah cot..:) cuma aku rasa kok ye pun stamp lah dust kat gambar tu,hehe..
    ko dah service lum body ko?
    thanks cots meracun aku aritu,kekeke..

    • kat kg kebetulan ade intenet…
      so aku update lah..
      mwahahahha..
      psl dust tu, myb sbb monitor notebook kot..
      sbb mase aku edit² dh xnmpk..
      last² bile tgk kt pc opis ni ade lg..
      hahahhaha…
      thanks caii sbb tegur..
      hehe…
      body tu blum antar servis lg..
      tggu bulan pose nanti lah…
      xdehal lah…
      aku pon teracun ngn mate ikan²..
      kekkekekkeke

  5. abang dah makin HOTTT lar….

    • cissss..
      siot je nanba..
      ko lg terer wei…
      aku xsmpt nk nuntut abis lg ngn ko..
      kekkekeke

  6. comey2… 2nd n last kawe suko… last tu mmg bijok…

    • thanks pel…
      ade job t ajok la pel..
      nok nuntut ngn demo pulok..
      hahahhaa

  7. wah skrg makin melengkung2 gambar hang ye…cantik2

    • chot…
      ni fish eye acai punye daa…
      aku gune je..
      thanks bro…

  8. nm pengantin lelaki 2 kn mcm nm kwn aq jerk..

    • oyeke…
      ikutkn aku pn bru knl hilmi pd hari kejadian…
      juz knl pengantin sblm ni..
      btw, thanks singgah sni..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: