MAJLIS PERNIKAHAN HANIZA & HILMI

July 30, 2009 at 8:45 am | Posted in Wedding | 8 Comments

Bismillahirramanirrahim…moga pembaca semua berada dalam keadaan sihat hendaknya…Tatkala aku menaip papan kekunci ni…semua student upm sedang bercuti sehingga 5hb ogos 2009..tinggal staff sahaja yang masih lagi bekerja. Ini semua adalah gara² influenza H1N1…xpasal² cuti semester diawalkan… So kpd korang semua, jage kesihatan ye…Ok lah berbalik kpd cerita asal, baru² ni aku berkesempatan untuk shoot perkahwinan Haniza & Hilmi yang diadakan di sabak bernam…korang layan gambar ni dulu….

Boleh dikatakan untuk keseluruhan majlis ni aku gunakan lense baru aku…1st time shoot majlis dgn lense ni…walaupun aku ade bwk lense idaman ramai yang dikategorikan sbg fast lense, tapi aku still gune lense baru aku…kire test drive la ni…hahaha..oh ya sebelum terlupa…special thanks to sahabat aku iaitu acaii yang sudi ajak aku shoot majlis ni ( sori ye caii buat ko terachun dgn lense tu…tak terniat pon nak rachun…kekkekeke )…disebabkan gambar agak banyak..aku upload event nikah dgn berinai dulu lah yer….sanding dgn outdoor tunggu lain kali k….

notakaki : minggu ni aku balik kampung…cuti daaa…haha

Advertisements

8 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Cayalah cots, gambar terbaikkk..akupun tak layan sangat aku punye fish eye aritu..jakun ngan lens yang ko bawak aritu je,hahahaa..:) nice tone cots..:) lenkali bleh aku ajak lagi nanti,hehe. slmt pulang ke kampung cots..amik gambar byk2 wei,hahaa

  2. mwahahaha..
    ape lagi caii..
    kmpul la duit cpt..
    kekekkeke..
    fish eye ko2 mmg best lah…
    huhu

  3. double thumb up!!

    • thanks ro..
      bile raye nanti kite wt outing kt trg..
      amcm..
      hahahaha

  4. nice bro.. makin mantap.. haha

    • wakakaka…
      d90 lu bile lagi nk kuar..
      kekkekekekke

  5. Comey2… Lps ni 10.5 las pulok.. napok berehi ko mato ike tuh…

    • thanks pel..
      ni mato ike saing2..
      sndiri punye lmbt lg lah…
      hahhahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: