MALAM TUNAS BUDAYA UPM 2009

July 17, 2009 at 10:48 am | Posted in Event | 12 Comments

Bismillahirramanirrahim…buat kali keduanya pada minggu ni aku update blog…kebiasannya aku update seminggu sekali je..hahahha…entry kali adalah berkenaan Malam Tunas Budaya UPM yang diadakan pada 12 julai 2009. Event ni diadakan tiap² tahun sempena kemasukan pelajar baharu. Memang best event ni, disamping dapat tengok pelbagai persembahan menarik, kita juga dapat asah bakat kita untuk bermain dengan lighting. Memang mencabar untuk shoot event ni dengan keadaan lighting yang sentiasa berubah-ubah kan…hahhaha. Berbekalkan peralatan yang serba kekurangan, aku share beberapa gambar untuk disaksikan…adios….

nota kaki : aku rasa mcm nak angkat wide je pasni…ade cadangan??….

Advertisements

12 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. da bleh da angkat wide tu bos.. haha
    nice gambar…

    • mwahahaha….
      tunggu mase je ni..
      kalu ade rezki, ade r..
      tq bro…

  2. en kocot poyo..lalala

    • ishh..
      budak kecik ni..
      nak kene betul ni..
      hahahahhaa

  3. waahhh..i can saw lee huey kuan there..
    hihihi..
    nice pic..keep it up~

    • mwahahahha….
      huey kuan kan femes…
      :p
      thanks dila

  4. bijok2… best2… nk tggu pnangan 12-24 plak ni.. up la gmbr lens baru….

    • pel, xleh lwn 12-24 demo pel…
      mwahahaha..
      ade ms t kawe upload lah…

  5. angkat cot.. amik 11-16 2.8.. baru best..percayalah lens tu best..

    .:: aku nak lens tu tapi takde modal. huhuhu

    • 11-16 mhl sgt woo…
      xmampu den…
      ko xkn xde modal kot nanba…
      kekekkekekke

  6. Nak angkat wide? Bkn ko dah ader ker?

    • tu opis punye daa…
      lgpun tu bkn wide…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: