CANDID PEOPLE

July 13, 2009 at 12:06 pm | Posted in People | 20 Comments

Bismillahirramanirrahim….untuk entry hari isnin ni, aku nak share sedikit gambar yang sempat aku shoot di Pasar Tani Mardi pada sabtu lepas…target aku nak bermain dgn cahaya pagi…tapi sayangnye tak kesampaian sebab pagi tu mendung…so aku try untuk dapatkan shoot yang terbaik…korang layan jela ek… 😀

nota kaki : bile nak makan durian ni…ahaks…

Advertisements

20 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. seperti yg kamu sedia maklum..
    saya suke pic ke 4 las..
    n saya vote pic budak petai tu..hihi…lawaa~~

    • hahahhaa..
      thanks dila…
      jom r g shoot..
      dkt je ni..
      kekkekeke

  2. yang petai tu best..gud pic bro..

    p/s: dh bermain dgn color² unik skang ni..syabas!!!

    • salam kerul…
      ni aku tgk editing2 ko jugak..
      saje test kaler kt CS….
      thanks bro…

  3. en kocot poyo,hihihi..anyway nice shoot.yeah!

    • hi an..
      an la lagi poyo..
      hahaha..
      thanks an singgah sini…

  4. pergghhh aku ada bau 70-200 lah,hehe..:) amboi dah layan candid nampak cot,hehe..nice shoot..:) siap main tone kaler lagi tu,kekeke..aah, akupun sama ngan kerul, suka yang petai..ada cerita..:) kena kena carik lagi byk cerita ni cots,ceewahh..mandai je aku cakap org..tak pernahpun aku shoot candid orang ni,hehe..

    • wakakaka..
      siot je..
      70-200 jgk yg ko bau ek…
      tone kaler2 saje je try caii..
      godek2 kt photoshop…
      nmpknye kene prektis lebih lg la..
      hahhaa..
      saje je try candid ni..
      isi masa lapang ari sabtu baru ni..
      hahhaha….
      nanti nk buat outdoor bgtaw la..
      blh try lense baru ko cai..
      whoahahahahhaa

  5. terbaikkkk!!!

    • thanks aro…
      lame dok jupe mg..
      bile nk g shooting lg wei…

      • huhu xdop camera la..mu blk dop?
        aku rasa mu lg berbakat lam candid compare ngn wedding photoshoot..belajor lg,kkgi kang nk amek akunya photo lak..kn la cun sikit wakakaka

      • beli la ro..
        mwaahhahaa..
        bkn ape, candid ni aku saje je penuhkn ms lapang…
        wedding plak aku masih bljar lg dari yg pakar…
        insyaALLAH…
        kalau org lain boleh, knpe kite x boleh..
        hahaha

  6. Pasar ni kat mana ni Cot?.. Setiap hari apa.. aku pun nak shoot gak..

    • salam nanba,
      ni pasar tani kat mardi…
      blkg upm..
      kalau lalu ikut hospital serdang, ko akan nmpak sigboard ke mardi ni..
      pasar ni setiap pagi sabtu…
      kalau nak g shoot jom r…
      nanti kite set…

  7. congrates bro…kesemua gambar2 ko ada moments..wah tone pun smart..

    • wahhh..
      sifoo candid ni..
      thanks chot..
      aku pn byk refer gambar n tone ko…
      masih byk yg aku kne blja ttg candid ni..
      nanti kalau ko nk outing lg bgtaw r..
      blh aku ikut..

  8. wahhh..chanteknyer..suka gambo yg 1st sekali tu..(^^)

    • thanks sueda…
      mmg luck aku u dpt moment tu..
      hehhee

  9. salam ziarah, salam raya..

    cantik and marvelleous pic budak dgn petai..yg dalam troli kalu upgrade apa2 yg patut bleh jadi incredible..

    • salam raye…
      thanks singgah sini…
      gambar budak ngn petai tu mmg fevret pic saya…
      btw..thanks so much… 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: