MAJLIS PERKAHWINAN FAISOL & NADIAH

July 6, 2009 at 11:48 am | Posted in Wedding | 10 Comments

Bismillahirramanirrahim…tatkala ke’bizi’an melanda hidup aku ketika ni, aku curi sedikit masa untuk update blog ni. Maklum lah, hujung minggu lps student baru masuk, so secara tak langsungnye aku terlibat sekali untuk proses pendaftaran tersebut. ..hahaha..ok lah, untuk entry kali ni , aku nak cerita skit tentang Majlis Perkahwinan Faisol & Nadiah.  OP event ni adalah sahabat aku iatu zubir.  Aku pegi menyibuk je.kekekekke. Untuk pengetahuan semua, kedua-dua pengantin ni masih lagi belajar. Mereka tengah bercuti dan pada 31 ogos 2009, mereka akan terbang semula ke Ireland…lepas² sambut raya kat sane…

Bagi aku yang baru berjinak & baru belajar shoot wedding ni, amat penting untuk kita ikut (tag) rakan@orang yang telah lama dalam bidang ni. Dari situ kita dapat belajar banyak benda. Dari segi komunikasi, setting kamera, dan macam² lagilah.

nota kaki : sekarang musim durian…ade x kawan² yang nk ajak aku g kebun durian..kekekkeke

Advertisements

10 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. kemah keming doh cot gmbr demo… lps ni blh wat job sdiri doh ni… comey2 doh gmbr wedding ni….

    • hahaha..
      kemah guane sgt pel..
      gambar beginner je ni..
      mane buleh lwn demo lagi..
      whoahahahaha..
      thanks pel..

  2. huyooo cots, makin ganaslah gambo ko nih,hehe..
    ni pakai lens pe plak nih?hehe..
    good job chots..:) teringin nak ikut zubir shoot..
    PR dia power tu,hehe

    • wkakakaka…
      siot je ko cai…
      gambar aku x seganas gambar ko lagi la…
      event ni 90% aku gune 17-55…
      PR zubir mmg power beb..
      byk aku blja dari dia..
      ahaks…

  3. ganahhh demo… hahahaha. Aku pun tak pernah tag ngan Zubir…tapi aku mmg teringin nak tag ngan mamat mata ikan tu Cot. hihihi.

    • hahaha..
      ganah la sgt..
      ko lg hbt la nanba..
      kekekke…
      xrugi woo ikut zubir…

  4. gud job bro..pngtin dia manis kan cot..hehe..

    • thanks kerul…
      cisss..
      smpt lagi²..
      kekekke..
      pengantin mmg manis…..
      whoahahahha

  5. salam….
    lawo gambor….tmpg tanye sket, gmbr2 tu ade tmbh editting PS ke or mmg x adjust lgsg?nmpk cam ade effect blur especially gmbr no. 2…telibga pesol cam pelik nmpk….

    nice work..slamat2…

    • wslm,
      thanks tazkirah..
      effect blur tu semua dari kamera…
      lense punye penangan…
      juz main level n brightness je kt CS3..
      ape2 pn thanks singgah cni…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: