MAJLIS AKAD NIKAH DR. NIFERITI & DR. HAKIMI

June 10, 2009 at 10:05 pm | Posted in Wedding | 20 Comments

Salam Harmoni…pada hujung minggu yang lepas, aku berkesempatan untuk ikut salah seorang sahabat aku iaitu nanba untuk shoot majlis perkahwinan. Ni kali kedua aku ikut kawan aku shoot full wedding, stat dari akad nikah, sanding dan seterusnye outdoor…walaupn aku bkn OP tp kepenatan tu jangan kate lah…mmg penat…patut la sape2 yang nak jadi OP ni kne ade stamina yang tinggi…hahaha…Berbalik kepada majlis ni, Dr Niferiti@titi adalah seorang doktor di hospital Putrajaya manakala Dr Hakimi@kimi bertugas di hospital Kota Bharu, Kelantan…kat bawah ni ade skit gambar…harap korang enjoy…

nota kaki : thanks kwn2 yang sudi ajar aku bagaimana nak buat gambar… 😀

Advertisements

20 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. perrghhhh, shoot doktor tu cots,hehe..terbaik lah..:) aku suka angle dan moment ko cots..:) gambarpun clean je,cantik!! good job!!

    • hahaha…thanks caii.aku pn byk refer angle ko.banyak lagi yang aku perlu bljar.lps ni aku nak sedut ilmu ngn ko la plak..kekekekkeke

  2. haha..baru ko tau cot kan penat..bagus cot..ko kena slalu ikut tag along..gmbar ko ni pun dh menarik..clean!!..good job bro!!

    • mmg penat kerul..hahaha…pasni aku nk tag ngn ko plak…kekekeke..thanks bro..

  3. betul kata acai dan kerul tu..jika dah selalu shot nanti mahir la tu…penataan cahaya pun cantik…

    • waahhh..
      chot singgah sni..
      terharu aku..
      otai street candid ni..
      pasal chya aku nk bljar dgn ko la chot…
      ko kan terer bermain dgn chya…
      thanks bro…

  4. comey2.. =))

    • dila, comey ker… :p

  5. gud job bro.. suka tgok gmbar2 korang.. mmber2 aku sume dh mantap2.. aku je tak terer2 lg.. 😛

    • alaa…
      ko pn ape kurgnye…
      makin menjadi2 skrg..
      thanks bro..
      wei bile nk main futsal lagi..
      dh lame xmain nie..
      kekkeke…

  6. Huhuhu jelez yang teramat~ huhuhu cmane kaler ko cantek gler >_<

    • pa’an,
      kaler nikon mmg cun..
      wakakakkakaka..
      xdela…sume kmera blh hasilkn gmbr cantik..
      tp kne pndai setting lah…
      aku pn kne byk bljr lg ni..
      bukak sem t aku share caner caranye n ape yg aku taw..
      (mcm la aku terer sgt)..wakakakkaka

      • cis huhuhu so perlagi, dermala tabung Nikon Pa’an cpt2.
        Leh ak meluaskan pengalaman aku =P

        Huhu tenkiu2~

      • ko ni..
        kjp nikon kjp canon..
        mane satu ko nak r…

  7. Salam ziarah…cantek gamba…:)

    • wslm…
      gambar ko pn cantik jgk…
      tq sahabat

  8. gud! thumbs up! =)

    • thanks cik ima…
      nak kawen t bgtaw sy ek…

      • hahaha…
        ok bos..=P
        tp kena lah bg diskaun2 sket..hahaha

      • lorh…
        xabis2 dgn diskaun..
        :p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: