SUNSET

April 29, 2009 at 10:58 am | Posted in Natural | 10 Comments

Salam… entri kali ni aku nak share sedikit gambar sunset yang aku shoot baru² ni… Dah lame aku nak shoot sunset ni..cuma baru² ni je smpt p shoot… 1 kt putrajaya dan 1 lg kt bumbung kolej kelima, tmpt aku tinggal..hahaha…kpd photog² k5, sape nk shoot sunset aku rs skrg sesuai kot coz skrg musim panas yg amat…so ape lagi..naiklah atas bumbung cpt..kkekeke…ni ade sedikit gambar dari aku…

nota kaki : ciptaan Yang Maha Esa sangat cantik kan….

Advertisements

10 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. cantik nye..btul3x..ciptaan yang maha ESA memg x leh disangkal lg..subhanallah..t tgkp lg..bgs2..gud effort..=)

    • thanks….
      masih dlm proses blajar u hasilkan gmbr cantik..
      hehe

  2. lawo nyer…bila nak amek gambo aku pulok neh…(^^)

    • tunggu kawen..hahahha

  3. Subhanallah..cantek cot..lau wide lagi ni lagi mantopppppp

    • kerul, thanks….kebetulan smlm aku xbwk blk wide…last² aku blasah ngn kit lens je…hahaha…hope cuaca arini ok..blh aku panjat bumbung blok lagi…..kekkekeke

  4. subhanAllah…sreyes cantik sgt2 gmbr2 ni…sy vote no 2, 3, 6, as my feberet…tp sume mmg cantik..x sangka ats bumbung k5…

    • thanks ima…
      mmg ats bumbung baung k5..
      hehehe

  5. cis aku xsempat post gmbr lg.huhu

    • hahaha..
      upload la cpt lehe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: