DANISH 0802009

February 18, 2009 at 4:32 pm | Posted in Event | 6 Comments

Alhamdulillah…pada 08022009 yang lalu aku berkesempatan ‘tag along’ dengan shah untuk shoot Majlis Aqiqah atau orang kampung mcm aku panggil majlis cukur jambul…hahhahaha… Dalam majlis ni, aku diberi task untuk shoot potrait (walaupun aku xtau nak shoot potrait) danish sahaja sebab aku guna lens 50mm. Gambar kenduri & makan2 xde sbb aku shoot danish je…Bukan tak nak guna lens lain tapi buat masa sekarang ni je satu-satunye lens yang aku ade…hahahaha… so aku gunakan peluang yang ada  untuk bljar. event ni aku hanya guna D80 + 50mm f1.8 kesayangan aku.xde flash k….so korang layan la gambar2 ni…aku nk kene bljar lg shoot event….chaiyok2..hahahaha…

 

 

nota kaki : sejak akhir2 ni aku makin minat shoot event especialy wedding….sekarang aku tgh bljar shoot weding drp kwn2…adakah aku bakal jadi weding photog lps ni…hanya aku yg taw….mwahahahahaha

Advertisements

6 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. cot… zakry latif memang main kat stadium kita kah?
    biler? uwa… kenapa tataw ni?

  2. yup…ms aku main bdmnton kt sne slalu je jupe dia duk training….tp ms2 rambut dia kaler gold lg…hahahaha

  3. slm cot, waaa guna 50mm je tu,hehe..:)
    cot, pakailah aku punye kit lens 18-70mm tu..amik kat zayd..dia dah pinjam aku punye lens dekat setahun kot,hahahahaha..sharp gak lens tu..:) cun gambar, bokeh tak ingat,hehe..tapi kalau dapat amik gambar yg interaksi dengan mnusia lagi best cot..sebab budak2 ni tak dapat dipisahkan ngan orang dewasa..:) good job bro!!!

  4. wslm cai…waaa…otai dh komen ni…kekekeke…thanks cai..aku try improve lg pasni…time tt t aku menuntut dgn ko…hahhahaha..orait t aku tny zayd…pe pon thanks

  5. Aku suka gambar kelima tu. Macam comel giler reaksi budak tu nganga2 mulut macam tu..hahah

  6. nadia : comel ke…kekekeke…thanks


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: