DEERLAND & KUALA GANDAH 090209

February 10, 2009 at 2:27 pm | Posted in Natural | 9 Comments

Salam buat semua yang mengikuti blog aku…dh sbulan xupdate…bkn xde gmbr tp xsmpt nk upload.hahahhaha….almaklumlah…opis aku skrg tgh biz ngn MS ISO 9001 : 2008…so byk keje nk kene setelkan…pada hujung minggu yg lps aku berkesempatan untuk jalan2 di Deerland & Kuala Gandang kt Lanchang Pahang…sape2 yg nk xtau tmpt ni & teringin nk g sane…meh aku bwk g sane…tp byr r…mwahahahahaha…tmpt ni mmg best.blh main ngn binatang2 ( bg yg xtakut jela…)…kat ats ade sdikit pics dari sane…harap korg enjoy…

Advertisements

9 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. cung2 pix..ni gune d80 ye?:P
    anyway,suke pix kera num susu tu..hahaha

  2. Palo ular tuh kawe suko… Demo kna pkai 70-200VR nih… baru sesshuai dgn minat demo… Pastu masuk NatGeo slaluh…

  3. hrmm comey2 monyet tu..haha..pnjg gle lidah bntg tu..ish3..ske jlir lidah..hahaha..

  4. krsty : thanks…yup..gune D80 + 50mm f1.8…dh xsbr nk susukn baby ke krsty… :p

    opel : huh…xmampu la pel…kne cari job mcm demo dlu lassss..bru blh paka 70-200 tu…mwahahahaha

    hantu : sape ni ek…huhu..pe pon thanks..yg jelir2 lidah2 beruang…best main ngn beruang ni…klu nk try kne la g sane…best…

  5. waaa..ni kat kampung aku ni..nice²

  6. huyooo, cun bro picture binatang ni..aku memang suka kalau tengok2 binatang ni..ko pakai lens pe ni cot? kalau 50mm memang berani ko amik gambar ular dekat2 tu,ehhee..kerul ko tak pernah ajakpun pi sini,hehe

  7. kerul : lorrr..kampung ko ke…aku sempat gak mandi sungai dekat dgn deerland2…best siot…mwahahahaha

    acai : thanks…aku gune 50mm sbb tu satu-satunye lens yang aku ade buat masa ni….xperlu takut cai coz sume binatang2 ni dh jinak…setakat ular2 ko blh cium lg…kekekekekeke

  8. Cantik gambar-gambar you… especially gambar bear tengah nganga mulut tu! 🙂

    • thanks nadia..
      gmbr bear tu kebetulan timing yg betul..
      kire my luck lah.. 😉
      ur blog so nice..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: