RAYE HAJI

December 10, 2008 at 6:25 pm | Posted in Event | 12 Comments

salam. entry kali ni adlh b’kenaan dgn raye haji. ade yg panggil raye korban… mcm2 lg lah…tp yg pnting smoga kite smua m’dpt sesuatu dari raye ni. kt bwh ni aku sertakan skali gmbar2 yg sempat aku shoot ms raye kt kg aku di terengganu. rs berbelah bahagi jugak. nk shoot gambar atau tolong lapah daging. ye r. dh tmpt smbelih2 kt sblh rmh aku. last2 aku buat 2 2…kjp pgg kmera..kjp pgang pisau…kekekkekeke…enjoy…

*KLIK gambar untuk paparan lebih besar

113 212 34 42 52 62 72 82 92 101 114 121 131 141 151

Advertisements

12 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. cek..ajor aku men ngn kamera cek..jadik sifu aku ehehehe…

  2. nice pictures…

    • fa : thanks…

  3. Bai, lu dah beli camera ke? Cayalah wei.. Makin ngancam petikan jari jemari lu skang nih.. Dah leh buat website cam opel dah..

    • ha’ah, dh bli…kmera bese je, xcanggih pon…kekekekeke..blh je nk buat website, tp lu la yg handle..amacam…wakakakaka

  4. patotlah happy…rupanya dah ade camera baru…raya aji kat terengganu best =)

    • syyyyyyyyhhhhh..diam2 udah..kekekekeke…camera bese je :p
      terengganu mmg best…wakakakaka

  5. bijok2…

    • mwahahaha…tokleh lwn demo lg pel…pe pon thanks bg pnjm 70-300..kekekeke

  6. Pergghhhh… beli camera baru.. buat web site tu no hal.. tp yg simple je la.. xpower cam opel ngan lu.. gua kan baru nak berjinak2… haha

  7. gilo ar
    kamera baru tu poik
    haha
    semoga berjaya
    haha

    • mario : kekekekekeke…tq2..tgu ko la plk lps ni

      gone : power la plk kn….wakakakakaka


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: