KOLEKSI AKU…

August 6, 2008 at 3:38 am | Posted in Rencam | 4 Comments

SALAM…gmbar2 ni adalah gmbr koleksi daripada blogspt aku sblm ni ( font2 abaikn je sbb aku copy direct je dr blog lme aku )…sume gmbr2 ni aku shoot gune EOS350D. pinjam hep punye….aku mls nk karang panjang2, korg tgk la sndiri ek….tq

Advertisements

4 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. weh…mu ni kopih ke?xdok pon blogspot mu aku buke?
    wah sejak bile bkecimpung dlm fotografi ni?
    bole la mu jadi fotografer aku kekg..heheheh

    • yup…it’s me…hahaha..aku xgune blogspot dh skrg…aku bru je b’jinok ngn dunia fotografi ni…blh je…bile mg nok kawen…mwahahahhaa

  2. hahhaha lambat lg..utk promosi mu sponsor la pic kawen aku kekg eh..hehehehehe

  3. sedaknye roti tu..
    terliur jer tengok..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: